Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling inkl. hals og dekolte

Denne behandling er til dig som ikke ved, hvad der er det helt rigtig til din hud. Den er god at tage, hvis det er første gang du er hos mig. Vi starter med at få en snak, hvad du føler der er dit problem, samt hvad jeg kan se. Så begynder vi behandlingen, du får afrens, peeling, hudanalyse, dybderens, massage, mask samt afsluttende creamer. 

Pris 599 kr.


Lifting Gua Sha

Lifting gua sha er det sunde alternativ til botox. Japansk lifting består af zoneteraåi, kinisisk og japansk akupressur og sydamerikanske indianeres behandlingsteknikket. Japansk lifting bygger på den tanke, at ansigtsmusklerne har behov for gymnastik for at forblive spænstige og ungdommelige. Zoneterapipunkterne i ansigtet er forbundet til kroppens indre organer, og er der ubalance i dele af kroppen organer, kan det aflæses i ansigtets linjer og rynker. Ansigtszoneterapien og lymfedrænage har en positiv indflydelse på ansigtshudens tekstur. Med Lifting gua sha bygger cupping og Gua Sha openpå den klassiske japanske lifting teknik. Så du vil opleve at få et ansigtsløft, samt et humørløft. 

Pris 799 kr.


Lunch-time behandling

Mindsker urenheder og overskydende talgproduktion, samt forfiner og glatter huden. Giver en blødere, friskere og mere levende hud, samt glød. 

Pris 299 kr.


Microneedling første gang

Microneedling er til dig som ønkser at få en bedre blodgennem strømning, og derved får din egne celler til at arbejde mere effektivt. Vi kan arbejde med linjer og rynker, ar samt få gjort huden mere fugtet. Første behandling betaler du for din ruller, som kan bruges op til 6 gange.

Pris 1199 kr.


Microneedling

Microneedling er til dig som ønkser at få en bedre blodgennem strømning, og derved får din egne celler til at arbejde mere effektivt. Vi kan arbejde med linjer og rynker, ar samt få gjort huden mere fugtet.

Pris 799 kr.


Dybderens

Får du en del urenheder, og er træt af dem ? Så kom og få en dybderens, så vi kan få renset ud i huden.

Pris 499 kr.


Luksus ansigtsbehandling inkl. hals og dekolte

Skal du virkelig forkæles, er det denne behandling du skal vælge. Du får let rygmassage, behandling efter din tilstand + let hånd og fodmassage, samt speciel maske og afsluttende creamer. 

Pris 799 kr.


Diamantpeeling

Trænger din hud til et hurtigt kvick fix, så er det denne behandling du skal vælge. Har får du rens, diamantslebning, maske og afsluttende creamer. 

Pris 299 kr.


Teenagebehandling (piger og drenge 12-16 år)

Har din teenager problemer med sin hud ? Kan enten være med udbrud eller tørhed, så er det denne behandling i skal vælge. Jeg afrenser, peeler, laver hudanalyse, dybderenser, maske, samt afsluttende creamer. Derudover vil vi få os en snak om, hvad der er godt at gøre det hjemme. Pris 439 kr.


NIMUE – signatur behandling

Er en frugtesyre behandling. Du får afrensning, peeling, frugtsyre, specielmaske, samt afsluttende produkter.

Pris 649 kr.


NIMUE – special behandling

Er en frugtsyrebehandling, som sparker lidt mere til huden end signaturbehandling. Men de er gode at kombinere.Du får afrensning, speciel peeling, frugtsyre (til dit problem), speciel maske, samt afsluttende produkter.

Pris 799 kr.


Darphin – signatur behandling

Nydelse for krop og sjæl. Du får afrensning, dobbelt peeling, massage + tools, speciel maske, samt afsluttende creamer. Derudover får du let hånd og fodmassage.

Pris 649 kr.


Anti-age ansigtsbehandling

Det bedste til en ældre hud. Du får afrensning, enzymepeeling, hudanalyse, bio active frugtsyre, collagen maske, samt afslutten produkter. Der udover får du let hånd og fodmassge. 

Pris 699 kr.


Herre ansigtsbehandling

Du får afrensning, peeling, hudanalyse, let dybderens, massage, maske, samt afsluttende cremer. Det er vigtig er passe på sin hud.

Pris 539 kr.